Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Trooppinen kanapasta

Trooppinen kanapasta

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Herkullisen lempeät mangosuikaleet tekevät broileripastasta eksoottisen makuelämyksen. Tarjoa helppo arkiruoka päivälliseksi tai lounaaksi tuoreiden yrttien kanssa.

20 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale mango 300 g

2 rkl öljyä
1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
2 tl hienonnettua habaneroa tai chilipaprikaa hienonnettuna
2 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 kesäsipulia varsineen tai 1 iso sipuli hienonnettuna
1 tl currya
2 dl kookosmaitoa + 1 rkl vehnäjauhoja
200 g mangopaloja

Lisäksi:
1 l vettä
250 g pastaa (penne)
½ tl suolaa


Resepti

Ota Kananpojan suikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.

Kuumenna öljy pannulla ja paista suikaleet kauttaaltaan. Lisää joukkoon inkivääri, habanero tai chilipaprika, valkosipuli ja sipuli. Mausta currylla. Kääntele hetki.

Sekoita kookosmaidon joukkoon vehnäjauhot ja lisää neste pannulle. Anna kiehua hiljalleen välillä hämmennellen noin viisi minuuttia. Lisää lopuksi mangopalat ja kuumenna. 

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä ja tarjoa kastikkeen kanssa sekoitettuna tai erikseen.

  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen