Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Uunikana pekoni-valkosipulitäytteellä

Uunikana pekoni-valkosipulitäytteellä

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Monipuolinen täyte kruunaa maukkaan aterian. Valmista broileri maltilla uunissa ja nauti!

90 min

3-4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 kpl Kariniemen Kananpojan Uunibroileri sitruuna-curry n. 1,4 kg

3 porkkanaa kuorittuna ja paloiteltuna
2 sipulia kuorittuna ja lohkottuna
1 palsternakka kuorittuna ja paloiteltuna
muutama herkkusieni puolitettuna

Täyte:
4 viipaletta valkoista leipää
½ dl maitoa
1 paketti HK Amerikan pekoni® kuutioituna
1 sipuli kuutioituna
3 valkosipulin kynttä murskattuna
1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
mustapippuria myllystä


Resepti

Tee ensin täyte. Leikkaa leipäviipaleista kuoret pois ja laita viipaleet maitoon kostumaan. Paista pannulla sipuli- ja pekonikuutioita, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää joukkoon murskatut valkosipulin kynnet ja sekoittele vielä hetki. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään tasaiseksi massaksi ja täytä broileri massalla. Sulje broileri hammastikuilla, jottei täyte valu ulos kypsennettäessä. Laita broileri uuninkestävään vuokaan juuresten kera, lisää pohjalle sentti vettä ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin tunti ja vartti.   Tarjoile uunibroileri ja juurekset keitetyn riisin tai ohrasuurimoiden kera. Halutessasi voit lisätä paistinliemeen tilkan ruokakermaa kypsennyksen loppuvaiheessa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen