Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Uunikanaa ja tomaatti-ananassalsaa

Uunikanaa ja tomaatti-ananassalsaa

icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Tarjoile päivän ruokana savuinen kana meksikolaiseen tapaan. Sekoita broilerin kylkeen salsa, johon ananas tuo jännittävän makuvivahteen.

100 min

3-4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 kpl Kariniemen Kananpojan Uunibroileri maustamaton n. 1,3 kg

3 rkl oliiviöljyä
1 tl savupaprikajauhetta
¼ tl cayennepippuria
3 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 ananas
4 tomaattia
1 punainen chili
1 nippu kevätsipulia
½-1 limen mehu
pieni kimppu minttua


Resepti

Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen ja kuivaa kananpojan pinta talouspaperilla. Sekoita oliiviöljy, savupaprika, suola ja pippuri paksuksi tahnaksi ja hiero se kanan pintaan. Laita kananpoika uuninkestävään astiaan ja paista uunissa noin puolitoista tuntia. 

Kuori ja kuutioi ananas. Puolita tomaatit. Poista niistä kannat ja koverra sisus pois. Kuutioi tomaattien malto-osa. Leikkaa chili ja kevätsipuli ohuiksi renkaiksi. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään ja mausta limen mehulla ja mintun lehdillä. Tarjoa salsa kypsän Uunibroilerin kera.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen