Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Uunivalmis Kanakorma riisillä ja juureksilla

Uunivalmis Kanakorma riisillä ja juureksilla

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Kariniemen Kananpojan Uunivalmis Kanakorma on helppo tapa laittaa maistuva päivällinen. Lisää yhteen rasiaan riisi ja toiseen juurekset, niin saat helposti aterian isommallekin porukalle. Katso myös kananiksi: Näin laitat päivällisen ilman tiskiä

75 min

6-8 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan Uunivalmis Kanakorma 700 g


Riisi:
2 dl riisiä
2 dl vettä
1 dl kookosmaitoa
korianteria

Juurekset:
2 porkkanaa
2-4 perunaa
2 rkl hunajaa tai siirappia


Resepti

Pilko porkkanat ja perunat suupalan kokoisiksi. Poista yhdestä vuoasta kalvo ja laita kasvikset vuokaan, sekoita. 

Poista toisen pakkauksen kalvo. Siirrä kanat vuoan toiseen reunaan ja mittaa toiseen reunaan riisi ja vesi.

Laita molemmat vuoat uuniin 175 asteeseen 1 tunniksi.

Ota vuoat uunista ja anna levätä 10 minuuttia. Valuta juuresten ja kanan päälle hunajaa tai siirappia. Kaada riisin ja kanan päälle kookosmaito ja koristele korianterilla.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen