Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Välimeren annosmunakkaat

Välimeren annosmunakkaat

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Kokeile annosmunakkaita arjen aamupalaksi, brunssille, välipalaksi, evääksi tai vaikkapa juhlapöydän tarjottaviin. Ne voi syödä näppärästi käsin, joko kylmänä tai lämpimänä. Kariniemen fileeleikkeleiden makoisat mausteet pääsevät munakkaissa juuri sopivasti esiin.

Tämä Peggyn pieni punainen keittiö -blogin resepti syntyi #leikkelehurmio-yhteistyön tuloksena.

35 min

12 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Mustapippuri-oliiviöljy paahdettu filee 180 g

6 munaa
1/2 dl ruokakermaa
2 rkl vehnäjauhoja
100 g miniluumutomaatteja
50 g fetajuustoa
12 kpl oliiveja
1 oksa tuoretta rosmariinia
ripaus suolaa


Resepti

Voitele muffinivuoat tai suojaa pienillä leivinpaperipaloilla.
Kuutio veitsellä mustapippuri-oliiviöljy paahdettu filee kuutioiksi.
Hienonna rosmariini. Leikkaa miniluumutomaatit sekä oliivit kahtia.
Vatkaa munat, kerma ja vehnäjauho keskenään.
Lisää lopuksi kaikki muut aineet, sekoita ja lusikoi täyte muffinivuokiin.
Paista uunin keskitasolla 175-asteessa noin 20 minuuttia.
Tarjoile kylmänä tai lämpöisenä.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia