Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Valkosipulikanaa ja Thai-broccolinia

Valkosipulikanaa ja Thai-broccolinia

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Laita kanapihvien kaveriksi vähähiilarinen kasvislisuke. Tai toki voit tarjoilla thaimaalaiseen tapaan maustetut kasvikset myös riisin kanssa. Saat ruoasta erityisen houkuttelevan näköisen, jos käytät erivärisiä porkkanoita.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® valkosipuliöljy 360 g

400 g broccolinia
2 porkkanaa
peukalonpään kokoinen pala inkivääriä raastettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½ tl chilijauhetta
1 rkl seesaminsiemeniä
1 rkl soijakastiketta
1 rkl kalakastiketta
½ limen mehu puristettuna
2 tl ruoko- tai taloussokeria
seesaminsiemeniä tai murskattuja maapähkinöitä


Resepti

Kuumenna kiehuvaksi pari litraa vettä kattilassa ja lisää joukkoon 1 tl suolaa ja broccolinit. Anna kiehua 2 minuuttia ja kaada lävikköön. Jäähdytä nopeasti kylmässä vedessä. Kuori porkkanat ja vuole niistä pitkiä ohuita lastuja kuorimaveitsellä. Esikäsittele valkosipuli ja inkivääri ja mittaa muut ainekset valmiiksi.

Kuumenna paistinpannu ja paista minuuttipihvit kypsiksi omassa öljyssään. Nosta valmiit pihvit lautaselle ja lisää pannulle jäähdytetyt broccolinit, porkkanalastut, inkivääri, valkosipuli ja chilijauhe. Anna kuumentua pari minuuttia sekoitellen mutta älä ruskista. Lisää loput ainekset joukkoon ja sekoita hyvin. Viipaloi minuuttipihvit reiluiksi paloiksi kasvisten päälle ja viimeistele siemenillä tai pähkinöillä. Tarjoile sellaisenaan tai keitetyn jasmiiniriisin kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon