Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Värikäs kanapastasalaatti

Värikäs kanapastasalaatti

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Idea reseptiin lähti rakkaudestani sekä pastaa että kanaa kohtaan. Pastasalaatti on mitä mainioin ruokalaji niin arjessa kuin juhlassakin.

45 min

4-6 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 290 g

6 dl keittämätöntä pastaa (esimerkiksi penne)
¼ jäävuorisalaattia
1 kurkku
1 punainen paprika
1 prk ananasrenkaita
1 prk (200 g) maissinjyviä
1 prk (150 g) fetaa öljyssä
2 rkl punaista pestoa

Marinadi kanalle:
n. ½ dl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
currya


Resepti

Aloita kanan marinoimisesta. Kaada öljy laakeaan astiaan ja sekoita mausteet mukaan. Hiero marinadia Minuuttipihvien molemmille puolille ja anna maustua jääkaapissa 2 tuntia. Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä valmis pasta kylmässä vedessä, jotta kypsyminen pysähtyy. Paista marinoidut Minuuttipihvit pannulla tilkassa öljyä ja jätä jäähtymään. 

Pese kasvikset. Leikkaa kurkku, paprika ja ananas suuhun sopiviksi palasiksi sekä suikaloi jäävuorisalaatti. Lisää leikkaamasi kasvikset, maissinjyvät sekä feta öljyineen jäähtyneen pastan joukkoon. Viipaloi Minuuttipihvit ja lisää salaatin joukkoon. Mausta salaatti pestolla.

Rakkauden Hippusia -blogin takaa löytyy parikymppinen pienen esikoistytön sekä puolivuotiaiden kaksospoikien äiti, joka rakastaa kauniita asioita ja nauttii monikkoarjen hulinasta.

Täältä löytyy tämä resepti.