Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Vietnamilaiset grillatut fileepihvit ja kirpeä kurkkusalaatti

Vietnamilaiset grillatut fileepihvit ja kirpeä kurkkusalaatti

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Marinoi itse kanapihvit! Voit säädellä marinadin tulisuutta valitsemalla kaupassa mietoa tai tulista chiliä. Kirpeä kurkkusalaatti on täydellinen lisäke grillatulle broilerille.

30 min

3-4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu 760 g

5 rkl lime mehua
½ dl rypsiölyä
4 valkosipulinkynttä
1 chili (hienoksi silputtuna)
1 shalottisipuli (hienoksi silputtuna)
1 rkl kalakastiketta
1 rkl soijaa
1rkl juoksevaa hunajaa
thaibasilikaa viimeistelyyn

Salaatti:
4 rkl riisiviinietikkaa
3 rkl vettä
3 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl suolaa
1 kurkku
2 pientä shalottisipulia
2 rkl maapähkinöitä (paahdettu)


Resepti

Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Aseta Minuuttipihvit laakeaan astiaan ja kaada marinadi niiden päälle. Anna kanan maustua vähintään 30 min.

Valmista sillä aikaa salaatti. Sekoita etikka, vesi, hunaja ja suola keskenään kulhossa. Pese kurkku. Halkaise se pituussuunnassa. Jos kurkku on kovin vetinen, koverra lusikalla sisustan siemenet pois. Leikkaa halkaistu kurkku sen jälkeen noin 1 cm levyisiksi paloiksi ja lisää palat kastikkeen joukkoon. Leikkaa shalottisipuli ja chili ohuiksi siivuiksi ja lisää ne salaatin joukkoon. Sekoita ja anna maustua vähintään 30 minuuttia. Rouhi pähkinät karkeasti ja ripottele salaatin päälle ennen tarjoilua. 

Grillaa minuuttipihvit kuumassa grillissä pari minuuttia molemmin puolin. Ripottele pihvien päälle thaibasilikaa ja nauti kurkkusalaatin kanssa.

Lisää kesäisiä reseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/kesa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen