Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Yrttivoilla täytetty broileri

Yrttivoilla täytetty broileri

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Täytetty kana on helppo ja herkullinen juhlaruoka kunhan vain rohkeasti hierot yrttivoita ja muita mausteita kokonaisen broilerin nahan alle ja pintaan. Vatsaan sopivat appelsiinin puolikkaat ja rosmariininoksa. Niin hyvää, että syitä juhlahetkiin löytyy entistä useammin.

110 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 kpl Kariniemen Kananpojan Uunibroileri maustamaton n. 1,3 kg

suolaa
mustapippuria
yrttivoita
1 appelsiini halkaistuna
1 rosmariinin oksa
1 appelsiinin mehu ja kuori raastettuna

Yrttivoi:
2 rosmariinin oksaa
1 dl lehtipersiljaa
4 valkosipulinkynttä
150 g huoneenlämpöistä voita


Resepti

Valmista ensin yrttivoi hieromalla rosmariini, lehtipersilja ja valkosipulit. Sekoita ainekset voin joukkoon. 
Irrota broilerinnahka varovasti. Hiero suolaa ja pippuria kanan pintaan. Työnnä yrttivoi kanan ja nahan väliin. Vedä nahka takaisin paikalleen. 
Laita broilerin vatsaan appelsiinin puolikkaat ja rosmariinin oksa. Raasta appelsiinin kuori broilerin pintaan ja kostuta appelsiinimehulla. Sido kana koivista ja siivistä tiukasti kiinni.
Kypsennä 175 asteisessa uunissa noin 90 minuuttia.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen