Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Juhlakananpoika

Kariniemen Juhlakananpoika
n.1,4 kg

icon star empty
icon star empty
icon star empty
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Kariniemen Juhlakananpoika soveltuu kokonaisena valmistettavaksi. Joulupöydän kruunaava, rapean kultaisen ruskeaksi kypsyvä kananpoika on valmiiksi maustettu pehmeän maukkaaksi. Juhlavan makumaailman muodostaa makea appelsiini, jolle raikasta makuvivahdetta antaa ripaus inkivääriä.

  • Uuniin Uuniin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota broileri huoneenlämpöön noin 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus. Nosta broileri uunivuokaan tai pane paistopussissa uunipannulle. Kypsennä broileri kypsäksi 175 °C n. 1 h 30 min, kunnes sisälämpötila on vähintään 75 °C. Paloittele broileri veitsellä irrottamalla ensin koipi- ja siipipalat ja sen jälkeen rintafileet luita myöten. Voit kypsentää broilerin myös valmiiksi paloiteltuna.

Valmistusaineet

suomalainen broilerinliha (90%), vesi, rypsiöljy, sokeri, jodioitu suola, tärkkelys, mausteet (mm. inkivääri, kaneli), väkiviinaetikka, aromit (mm. appelsiini, sitruuna), kasvikuitu (psyllium, herne), karamellisoitu sokeri. LAKTOOSITON.GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperämaa Suomi.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen

Ravintoarvo / 100g:

  • Energia: 690 kJ / 165 kcal
  • Rasva: 9,4 g
    • josta tyydyttynyttä rasvaa 2,3 g
  • Hiilihydraatit: 2,2 g
    • josta sokereita 1,1 g
  • Proteiini: 18 g
  • Suola: 1,2 g

Laktoosi 0 g/100 g