Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kalkkunan fileerulla, pakaste

Kariniemen Kalkkunan fileerulla, pakaste
1 kg

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Suomalaisesta kalkkunan rintafileestä valmistettu verkotettu uunivalmis rulla soveltuu mainiosti myös pienille talouksille. Se on maistuva juhlaherkku ja valmistuu helposti uunissa. Lisäksi rulla on kevyttä syötävää ja siinä on paljon proteiinia. Fileerulla on hyvää syötävää myös kylmänä leikkeenä ja se sopii myös salaatteihin.

  • Uuniin Uuniin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Sulata tuote täysin pakkauksessaan. Poista pakkaus ja kypsennä uunissa 150 °C n. 1 h 30 min kunnes paistin sisälämpötila on 72 °C. Anna vetäytyä hetki ja poista verkko.

Valmistusaineet

suomalainen kalkkunanfilee (75 %), vesi, jodioitu suola, kasvikuitu (bambu), glukoosisiirappi, luontaiset aromit. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Kalkkunan alkuperämaa Suomi.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen

Ravintoarvo / 100g:

  • Energia: 412 kJ / 98 kcal
  • Rasva: 1,0 g
    • josta tyydyttynyttä rasvaa 0,2 g
  • Hiilihydraatit: 0,7 g
    • josta sokereita 0,3 g
  • Proteiini: 21 g
  • Suola: 1,2 g

Laktoosi 0 g/100 g

Reseptivinkkejä: