Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kalkkunan Fileerulla, perinteinen

Kariniemen Kalkkunan Fileerulla, perinteinen
1 kg

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Suomalaisesta kalkkunan rintafileestä valmistettu verkotettu uunivalmis paisti.

  • Uuniin Uuniin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja paista uunissa kypsäksi 150 °C n. 2 tuntia.Tuotteessa on paistovahti, jonka keskiosa ponnahtaa esiin, kun tuote on kypsä (72 o C).Anna vetäytyä hetki ja poista verkko.

Valmistusaineet

suomalainen kalkkunan filee (75 %), vesi, lisätty suola (1,1 %), kasvikuitu (bambu), glukoosisiirappi, luontaiset aromit. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Kalkkunan alkuperämaa Suomi.

 

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen

Ravintoarvo / 100g:

  • Energia: 404 kJ / 96 kcal
  • Rasva: 1,1 g
    • josta tyydyttynyttä rasvaa 0,3 g
  • Hiilihydraatit: 0 g
    • josta sokereita 0 g
  • Proteiini: 20 g
  • Suola: 1,2 g

Laktoosi 0 g/100 g

Reseptivinkkejä: