Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kananpojan Fileejauheliha

Kariniemen Kananpojan Fileejauheliha
400 g
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star empty
Arvostele!

Markkinoiden vähärasvaisin jauheliha syntyy broilerin fileestä. Rasvaa vain 2 % ja proteiinia peräti 21 %. Tästä valmistat niin perinteiset kuin uudemmatkin jauhelihaherkut.

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Kanapullat: 400 g kananpojan fileejauhelihaa, 1/2 dl korppujauhoja, 1 dl kanalientä, ( 1 kananmuna), ¾ tl suolaa ja mausteita. Anna korppujauhon turvota nesteessä n. 5-10 min. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Mausta haluamallasi tavalla. Pyörittele taikinasta kostein käsin pyöryköitä tai pihvejä. Paista uunissa 200 °C n. 20 min tai paistinpannulla kauniin ruskeiksi.

 

Valmistusaineet

suomalainen broilerin filee. Lihapitoisuus 100 %.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen
  • Vähärasvainen Vähärasvainen