Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kananpojan Fileepihvi hunaja

Kariniemen Kananpojan Fileepihvi hunaja
n. 600 g

icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
icon star empty
Arvostele!
marinoitua broilerinlihaa
  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Paista pihvit kypsäksi paistinpannulla tilkassa öljyä 5 -10 min kummaltakin puolen tai paista ne uunissa 220 – 250 °C:ssa n. 10 – 15 min.

Valmistusaineet

suomalainen broilerinfilee (71 %), vesi, rypsiöljy, hunaja-väkiviinaetikka (hunaja 0,6 %), glukoosi, maissitärkkelyssiirappi, lisätty suola (0,9 %),aromit (mm. sipuli), mausteet (curry, paprika, mustapippuri, valkosipuli), kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), väri (kurkumiini). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperämaa Suomi.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen