Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kananpojan Fileepihvi miedosti suolattu

Kariniemen Kananpojan Fileepihvi miedosti suolattu
1 kg
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!
  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi grillissä tai paistinpannulla tilkassa öljyä n.10 min kummaltakin puolen. Voit kypsentää pihvit myös uunissa 220 – 250 °C:ssa 10 – 15 min. Mausta halutessasi esim. pippureilla.

Valmistusaineet

suomalainen broilerin filee (88 %), vesi, lisätty suola (0,6 %), kasvikuitu (psyllium, herne).LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperämaa Suomi.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen

Ravintoarvo / 100g:

  • Energia: 366 kJ / 87 kcal
  • Rasva: 1,1 g
    • josta tyydyttynyttä rasvaa 0,3 g
  • Hiilihydraatit: 0 g
    • josta sokereita 0 g
  • Proteiini: 19 g
  • Suola: 0,76 g

Laktoosi 0 g/100 g

Reseptivinkkejä: