Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet

Kariniemen Kananpojan Hunajasiivet
700 g

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star empty
Arvostele!
  • Uuniin Uuniin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä.

Grillissä: Grillaa siipipaloja miedolla lämmöllä 20 - 30 min, kunnes ne ovat kypsiä.

Uunissa: Kypsennä palat uunissa 225 - 250 °C n. 30 min.

Valmistusaineet

suomalainen broilerin siipipala (85 %), vesi, rypsiöljy, mausteet (kurkuma, tomaatti, paprika, valkopippuri, jalapeno, sipuli, chili),sokeri, jodioitu suola,hunaja-väkiviinaetikka (hunaja 0,3 %), aromit (mm. mustapippuri, valkosipuli, sitruuna), kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen