Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kananpojan Jauheliha

Kariniemen Kananpojan Jauheliha
600 g
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!
Koko perheelle maistuva loistava proteiinin lähde suomalaisesta kananpojan lihasta isommassa, lapsiperheelle soveltuvassa pakkauskoossa.
  • Uuniin Uuniin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Kanapullat tai -pihvit: 600 g Kananpojan jauhelihaa, 1 dl korppujauhoja, 2 dl vettä, 1 sipuli, 1

kananmuna, 1 tl suolaa ja 1 tl viispippuriseosta. Anna korppujauhon turvota nesteessä n. 15

min. Hienonna sipuli, sekoita kaikki ainekset keskenään. Mausta suolalla ja pippureilla.

Pyörittele taikinasta kostein käsin pyöryköitä tai pihvejä. Paista uunissa 200 °C n. 20 min tai

paistinpannulla kauniin ruskeiksi.

 

Valmistusaineet

suomalainen broilerin koipireisiliha. Lihapitoisuus 100 %.

Rasvapitoisuus alle 4 %. Kollageeni/liha-proteiinisuhde alle 10 %. Poista aluspaperi rasian

pohjalta. Paistettava kypsäksi ennen nauttimista. RUNSASPROTEIININEN. Alkuperämaa

Suomi.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen