Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kananpojan Koipipala marinoitu

Kariniemen Kananpojan Koipipala marinoitu
n. 1,5 kg

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!
marinoitua broilerinlihaa
  • Uuniin Uuniin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja kypsennä uunissa 200 °C n. 50 min. Vinkki: lisää vuokaan noin 15 minuutiksi artisokan sydämiä, sipulia, kirsikkatomaatteja, oliiviöljyä ja balsamicoa. Mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä. Tarjoa salaattipedillä.

Valmistusaineet

suomalainen broilerin koipipala (79 %), vesi, rypsiöljy, etikka, maissitärkkelyssiirappi, lisätty suola (0,8 %), sokeri, mausteet (paprika, curry, valkopippuri, valkosipuli), aromit (mm. korianteri, muskottipähkinä), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), kasvikuitu (psyllium, herne), happamuudensäätöaine (maitohappo). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperämaa Suomi.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen

Ravintoarvo / 100g:

  • Energia: 528 kJ / 126 kcal
  • Rasva: 6,1 g
    • josta tyydyttynyttä rasvaa 1,4 g
  • Hiilihydraatit: 1,6 g
    • josta sokereita 0,6 g
  • Proteiini: 16 g
  • Suola: 0,94 g

Laktoosi 0 g/100 g

Reseptivinkkejä: