Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kananpojan Lehtipihvi

Kariniemen Kananpojan Lehtipihvi
320 g
Sydänmerkki

icon star empty
icon star empty
icon star empty
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Kananpojan fileestä ohueksi leikattu ja mureutettu lehtipihvi kypsyy nopeasti ja on helppo maustaa itse.

 

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Poista pihvien suojamuovit. Sivele pihvien pintaan öljyä, suolaa ja mausteita, esim. yrttejä. Paista pihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä tai grillissä molemmin puolin yhteensä 3 - 5 min. Halutessasi voit täyttää pihvit esim. juustolla ja kypsentää uunissa kypsäksi.

Valmistusaineet

suomalainen broilerinfilee. Lihapitoisuus 100 %. RUNSASPROTEIININEN. Alkuperämaa Suomi.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen

Ravintoarvo / 100g:

  • Energia: 426 kJ / 102 kcal
  • Rasva: 1,4 g
    • josta tyydyttynyttä rasvaa 0,4 g
  • Hiilihydraatit: 0 g
    • josta sokereita 0 g
  • Proteiini: 22 g
  • Suola: 0,15 g

Laktoosi 0 g/100 g

Reseptivinkkejä: