Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kananpojan Rintaleike marinoitu

Kariniemen Kananpojan Rintaleike marinoitu
n. 1,6 kg

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!

Kotimainen broilerin rintaleike marinoituna.

  • Uuniin Uuniin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota Rasia huoneenlämpöön n. 30 minuutin ENNEN kypsentämistä. Poista pakkaus ja paista uunissa kypsäksi 200 ° C: ssa n. 50 min. Vihje: täytä rintaleikkeet parmesanilla ja basilikalla. Sulje hammastikulla. Lisäkkeeksi valkoviinillä maustettu tomaattikastike ja pastaa.

Valmistusaineet

suomalainen broilerin nahallinen ja luullinen rintaleike (74%), vesi, rypsiöljy, lisätty suola

(1,1), etikka, maissitärkkelyssiirappi, Sokeri, mausteet (paprika, curry, valkopippuri,

Valkosipuli), kasvikuitu (psyllium, herne), Aromit (mm. Korianteri, muskottipähkinä),

sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), happamuudensäätöaine (maitohappo),

Laktoositon, gluteeniton, RUNSASPROTEIININEN.

 

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen

Ravintoarvo / 100g:

  • Energia: 501 kJ / 120 kcal
  • Rasva: 5,3 g
    • josta tyydyttynyttä rasvaa 1,1 g
  • Hiilihydraatit: 1,8 g
    • josta sokereita 0,7 g
  • Proteiini: 16 g
  • Suola: 1,2 g

Laktoosi 0 g/100 g

Reseptivinkkejä: