Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kananpojan Tulinuija

Kariniemen Kananpojan Tulinuija
n. 1 kg

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star empty
Arvostele!

Broilerin siipipaloista valmistetut, tulisesti maustetut Tulinuijat ovat sormisyötävää parhaimmillaan.

  • Uuniin Uuniin
  • Grilliin Grilliin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Grillissä: Grillaa siipipaloja miedolla lämmöllä 20 - 30 min, kunnes ne ovat kypsiä. Uunissa: Kypsennä palat uunissa 225 - 250 °C n. 30 min.

Valmistusaineet

suomalainen broilerin siipipala (80 %), vesi, rypsiöljy, dekstroosi, mausteet (mm. valkosipuli, cayenne, mustapippuri), väkiviinaetikka, jodioitu suola, proteiinihydrolysaatti, aromit (mm. paprika, chili), sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), kasvikuitu (psyllium, herne), säilöntäaineet (E211, kaliumsorbaatti). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperämaa Suomi.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen

Ravintoarvo / 100g:

  • Energia: 554 kJ / 132 kcal
  • Rasva: 7,0 g
    • josta tyydyttynyttä rasvaa 1,7 g
  • Hiilihydraatit: 1,9 g
    • josta sokereita 1,3 g
  • Proteiini: 15 g
  • Suola: 0,94 g

Laktoosi 0 g/100 g

Reseptivinkkejä: