Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen Kananpojan Uunibroileri maustamaton

Kariniemen Kananpojan Uunibroileri maustamaton
n. 1,3 kg

icon star
icon star
icon star
icon star empty
icon star empty
Arvostele!
  • Uuniin Uuniin

Tuotteen kuumennus / kypsennys / tarjoiluohje

Valmistus: Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Poista pakkaus. Mausta. Parhaan lopputuloksen saat kypsentämällä broilerin uunissa 175 °C n. 1 ½ h, kunnes sisälämpötila on vähintään 75 °C. 

Valmistusaineet

suomalainen broileri (100 %). Runsasproteiininen. Alkuperämaa Suomi.

 

  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen