Yhdelle, neljälle tai vaikka neljä yhdelle. Uusi tavattoman kätevä annospakkaus!

Yhdelle, neljälle tai vaikka neljä yhdelle. Uusi tavattoman kätevä annospakkaus!

Kariniemen uusi annospakkaus on aivan tavattoman kätevä. Yksittäin pakatuista kananpojan rintafileistä kokkaat aina sopivan määrän. Fileet säilyvät hyvin yksittäin pakattuna pakkauksen viimeiseen käyttöpäivään saakka. Voit myös helposti pakastaa rintafileet annospakkauksessaan.

Annospakkauksessa on käytetty 26 % vähemmän muovia kuin vastaavissa rasiapakkauksissa. Pakkauksen ansiosta voit vähentää ruokahävikkiä, kun valmistat aina sopivan määrän ruokaa.

Uudessa annospakkauksessa on neljä broilerin fileetä, joten kokkimme loi neljä herkullista reseptiä käyttöösi. Kokkaat nämä houkuttelevat kanaherkut alle tunnissa, joko yhdelle tai kerralla neljälle.

Katso alta kaikkien reseptien esittelyt, itse reseptiin pääset painamalla ruokakuvaa tai linkkiä sen alla.Paistettua kananpojan fileetä, valkosipulipastaa ja tomaattivinegretteä on rouhevaa italialaistaruokaa, jonka laitat vaivattomasti muutamasta tarkkaan valitusta raaka-aineesta. Siksi tämän aterian peruspilarit ovat Kariniemen Kananpojan Rintafilee, tuoreet valkosipulit ja suosikki linguini-pastasi.

Kun nautit paistettua kananpojan fileetä paahdettujen juuresten ja bearnaisen kanssa, olet ranskalaisen keittiön sydämessä. Kevään koittaessa voit soveltaa reseptiä ulkokeittiössä. Aseta kasvikset foliossa tulille ja grillaa rintafilee juuri ennen tarjoilua.Tässäpä sinulle kaunis ja maittava ateria. Paistettua kananpojan fileetä, korianterinsiemenillä maustettua porkkanapyreetä ja tummaa rakuunakastiketta -reseptin inspiraatio tulee niin suomalaisesta kuin ranskalaisesta maalaiskeittiöstä.

Grillattu kananpojan filee ja caesar-salaatti maistuu niin lounaaksi kuin illalliseksikin. Loihdit tämän modernin version klassisesta caesar-salaatista alle puolessa tunnissa.Tutustu myös muihin inspiroiviin vinkkeihin ja resepteihin:

Kananpojan confit – lohturukaa Ranskasta
Maailman monipuolisin Minuuttipihvi®