Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kanaisat juhlanapostelut

Kanaisat juhlanapostelut

Ihana talvinen juhlakausi täynnä pikkujouluja, uudenvuodenjuhlia ja muita mukavia illanistujaisia, mutta mitä pientä suolaista tarjota vieraille? Keräsimme sinulle ehdotuksia erilaisista helpoista ja herkullisista kanatarjoiluista, joita on mukava napostella yhdessä.

Kariniemen Kananpojan Poppiksista teet monia hauskoja naposteluannoksia, jotka luovat myös juhlatunnelmaa ulkonäöllään. Pikkojouluihin sopivat erityisen hyvin Jouluiset Poppis-tontut ja uudenvuoden juhliin Poppis-lumiukot.

 

Myös Kananpojan Nuggeteista saa hauskan näköistä tarjoilua, kuten huippusuositut Rukiiset kananugget-burgerit. Muista nuggettimakua valitessasi myös uudet hunaja-nuggettimme.

 

Kanasalaatista saat valintasi mukaan aterian tai lisukkeen, joka sopii kevyempäänkin makuun. Sisilialainen pastasalaatti on ruokaisa salaatti, jonka loihdit vain viidessätoista minuutissa Kananpojan Paistettujen sisäfileiden ansiosta. 

 

Kananpojan siivistä voit tehdä näyttäviä kattauksia. Tulisemman ruoan ystäville maistuvat Kananpojan Liekkisiivet® meksikolaishenkisellä nachopedillä.

 

Trendikkäitä vietnamilaisia kanarullia on helppo tehdä myös kotona. Juhliin saa mukavaa ohjelmaa kun rullia näperrellään yhdessä juhlavieraiden kanssa, niin että jokainen käärii omaansa suosikkitäytteitään.

 

Makoista juhlatunnelmaa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.