#kananiksi: Näin kypsennät Minuuttipihvit kerralla isolle porukalle

Opi uusia kanakokkaustaitoja Kariniemen niksivideoista! Kaiken maailman kananiksit tarjoavat sinulle yksinkertaisia ja yllättäviä vinkkejä, joilla jokaisesta tulee mestarikokki. Tämä #kananiksi paljastaa, miten paistat ison määrän kanapihvejä helposti kerralla.

Vieraita tulossa? Ohuet Kananpojan Minuuttipihvit ovat herkullista tarjottavaa, mutta isolle porukalle niitä saa paistella useamman pannullisen. Tämän kananiksin avulla laitat pihvit helposti useammallekin vieraalle tai omalle suurperheelle. Vähärasvaiset kanafileet valmistuvat uunissa vielä kevyemmin kuin pannulla, koska paistorasvan voi jättää kokonaan pois. Kauniin paistopinnan pihveihin saat ripottelemalla päälle hieman sokeria tai muita mausteita.

Minuuttipihvit uunissa
3-4 annosta
20 minuuttia

Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 700 g
2 tl suolaa
4 tl sokeria 

Kuumenna uuni 250-asteiseksi. Levitä Minuuttipihvit uunipellille ja ripottele suola ja sokeri tasaisesti kaikkien pihvien päälle. Laita uuniin ja kypsennä 10 minuuttia. Ota pelti uunista ja anna pihvien levätä 5-10 minuuttia ennen tarjoilua.

Kaikki jo ilmestyneet Kariniemen Kananiksit löydät resepti-valikon alta kokkausvinkeistä sekä Kariniemen YouTube-kanavalta. Pysy kuulolla, lisää on tulossa!