Kananpoikaa ja kalkkunaa herkullisimmillaan - grillattuna

Kananpoikaa ja kalkkunaa herkullisimmillaan - grillattuna

Valoisat kesäillat, kärpäset ja grillissä tirisevät Kariniemen® herkut - kesä on täällä taas! Kariniemen kesäkattaukseen kuuluu tänäkin kesänä herkkuja jokaiseen makuun makeantulisesta aina perinteisempäänkin makumaailmaan. Mehevä kananpoika toimii todella hyvin grillattuna ja tämän kesän maut ovat kanagrillauksen parhaimmistoa.

Kariniemen Kananpojan Hot Wings Combo Peach Sriracha & Crispy

Miksi tyytyä yhteen siipimakuun, kun voi samalla vaivalla kokkailla kahta eri makua? Jos et ole vielä kokeillut siipien grillaamista, niin nyt on korkea aika! Peach Sriracha & Crispy -siivet ovat kesäkemujen ruokapöydän vetonaula. Tutustu tuotteeseen tästä.

Kariniemen Kananpojan Iso fileepihvi Sitruuna & Pippuri oliiviöljy

Kananpojan Iso fileepihvi on tehty leikkaamalla rintafilee ”perhoseksi”. Sitruuna, oliiviöljy sekä mustapippuri maustavat Ison fileepihvin kesäisen raikkaaksi. Lisukkeeksi grillattua kesäkurpitsa-vuohenjuustosalaattia ja hoplaa, grillimestarin titteli on sinun! Tutustu tuotteeseen tästä.

Kariniemen Kananpojan Iso fileepihvi Chili & Persikka

Chilin hienoinen tulisuus ja persikan makeus tekevät Kananpojan Isosta fileepihvistä koukuttavan makoisan uutuuden. Iso fileepihvi Chili & Persikka grillattujen parsojen ja lipstikalla maustetun bearnaisen kanssa on parasta mitä kanasta on hetkeen tehty! Tutustu tuotteeseen tästä.

Kariniemen Kananpojan Paistivarras hunaja-BBQ

Klassikkoyhdistelmällä hunaja-BBQ maustettu kananpojan paistileike on tökätty näppärästi valmiiksi varrastikkuun, josta sen voi suoraan napsia suuhun hieman vauhdikkaammissakin kesäjuhlissa. Kokeile myös lisätä tikkuun vihanneksia kypsymään, jolloin saat valmistettua helposti kana-kasvisvartaat, tai tarjoa paistivartaat kreoli-tyyliin jättiravunpyrstöjen kera. Tutustu tuotteeseen tästä.

Kariniemen Kalkkunan Jättipihvi fileestä grillimaustettu

Mehevä kalkkunan fileestä valmistettu filee kypsyy koostaan huolimatta melko vikkelään ja siitä riittää syötävää useammallekin nälkäiselle. Pintamaustettu Kalkkunan Jättipihvi maistuu takuulla koko perheelle! Tutustu tuotteeseen tästä.

Kot kot, ja grillit kuumaksi!