Kanapartio tuotekehityksessä: makuja ja aineksia

Kanapartio on nyt Poppisten ja Pikkupullien jäljillä. Kariniemen kypsät tuotteet tehdään Mikkelissä. Miten niitä kehitetään? Mitä makuja ja aineksia ne sisältävät? Kutsuimme Kanapartion selvittämään asiaa.

Kariniemen kypsät kanaherkut ovat suosittuja, eikä ihme. Ovathan ne sekä helppoja että hyvänmakuisia. Monia kuitenkin mietityttää niiden koostumus. Erityisesti Kananpojan Poppisten raaka-aineita kysytään usein. Kutsuimme avoimella haulla ihmisiä Kanapartioon selvittämään Poppisten ja Pikkupullien koostumuksen perinpohjaisesti. Tällä kertaa matkaan lähtivät Nora ja Eveliina.

Kanapartio-toiminta on osa Kariniemen vastuullisuusohjelmaa. Tarkoituksena on esitellä avoimesti Kariniemen toimintaa. Kanapartion kokemukset jaetaan dokumentteina kaikkien nähtäväksi kariniemen.fi:ssa ja Kariniemen YouTube-kanavalla.

Tällä kertaa Kanapartioon valitut Nora ja Eveliina tutkivat Mikkelin tehtaalla tuotekehitystä ja tuotantoa. Erityisesti  Poppikset läpivalaistiin aineksista liukuhihnalle ja aina maisteluun asti. Lisäksi Nora ja Eveliina tutustuivat ja tekivät ensimmäisten joukossa uusia Kananpojan Pikkupullia. 

Noran ja Eveliinan tavoin sinäkin voit kokeilla Poppisten tai Pikkupullien tekemistä. Reseptit on tehty kotikeittiöön sopiviksi, mutta videolla kerrotaan niiden pienet erot paketeista löytyviin kanapulliin.

Facebookissa voit osallistua kilpailuun kertomalla kumpi on sinun suosikkisi, Poppis vai Pikkupulla.

Ensimmäiset Kanapartiot tutustuivat kotitiloihin 2014.
2015 Kanapartioilla oli  vuorossa tuotekehitys. Facebookissa avoimella haulla etsittiin neljä erilaista kanapartiolaista, joilla oli monipuolisia näkemyksiä ja kysymyksiä. Kaksi suuntasi tutustumaan Kariniemen Euran tuotekehitykseen ja kaksi Mikkeliin. Kaikki Kariniemen Kanapartiodokumentit löytyvät helposti YouTubesta Kariniemen kanavalta.