KanaSet: maistelun mullistava uutuus

Nyt sitä saa, tsat-tsat-tsaa! Kariniemen uusi KanaSet-sarja tuo sinulle kypsät kanapalat ja dipit samassa pakkauksessa. Kanaherkkujen ystäville löytyy paahdettuja fileepaloja, friteerattuja kanarenkaita sekä leivitettyjä "kanaranskalaisia".

Tiedätkö sen tunteen, kun tekee mieli jotain ruokaisaa naposteltavaa? Kavereiden kanssa hengaillessa, työn ohessa, telkkarin ääressä, piknikillä… Nyt odotus on päättynyt, tarjolla on vihdoinkin ratkaisu näihin arjen pikkupulmiin. Missä vain, milloin vain, KanaSet tuo kiireiseenkin elämään lisää makua!

Kaikki KanaSetit voi nauttia kylmänä tai kuumana. Jos haluat lämmittää kanapalat, leikkaa vain pussin kulma auki, käytä mikrossa ja anna palojen ropista pussista takaisin pakkaukseen. Kunkin KanaSetin mojova dippipari pitää kanan makoisana joka säässä ja lämpötilassa. Sekä dipit että kanapalat matkaavat kätevästi samassa pahvipakkauksessa vielä sen avaamisen jälkeenkin.


Yksi KanaSet on oiva annos yhdelle aikuiselle, mutta KanaSetit ovat myös rattoisaa jaettavaa. Valitkaa vaikka jokainen oma lempparinne, maistelkaa toisiltanne ja pistäkää samalla kaikki eri dippiyhdistelmät testiin!

KanaSet on mainio juuri sellaisenaan, mutta mikäpä estää ottamasta sitä mukaan osaksi monipuolisempaa ateriaa. Pilko kylkeen vaikka raikas salaatti, nam!

Minkä tahansa KanaSetin valitsetkin, saat aina suomalaista kananpoikaa.

 

Kariniemen KanaSet kanaranskikset 

Kevään 2017 herkullinen KanaSet-uutuus on amerikkalaisten suosima chicken fries. Ranskanperunan malliset kypsät kanatikut on valmistettu kananpojan fileestä sekä mehevästä paistilihasta, ja kuorrutettu kullankeltaisella leivityksellä. Mukaan tulevat täyteläinen kurkkumajoneesi ja makean tulinen sweet chili -dippi.

 

Kariniemen KanaSet paahdetut fileepalat

Tästä KanaSetistä löydät uunipaahdettuja kananpojan sisäfileitä sopivina suupaloina. Maukkaat dippimaut ovat mango ja curry. Mango-dippi on miedosti chilillä maustettu raikas ja ja kevyt kastike, curry-dippi taas currylla maustettu täyteläinen ja kevyt kastike.

 

 

Kariniemen KanaSet friteeratut kanarenkaat

Tämä KanaSet kätkee sisälleen paistettuja ja leivitettyjä renkaita, jotka on tehty kananpojan fileestä ja mehevästä paistilihasta. Herkulliset dippimaut ovat nacho cheese ja pepparillo. Nacho cheese on voimakkaan juustoinen kastike ja pepparillo-dippi kolmella pippurilla maustettu täyteläinen majoneesikastike.


 

 

Mahtavia naposteluhetkiä KanaSettien parissa. DIPPIS!