Kariniemen Facebook- ja Instagram-kilpailujen säännöt

Kariniemen Facebook- ja Instagram-kilpailujen säännöt

Lue tästä ajankohtaisimman kilpailun säännöt.

Kanaa vai kalkkunaa joulupöytään?
 
Viime vuosina moni on nostanut paraatipaikalle kinkkua vähärasvaisemman vaihtoehdon, kuten kalkkunan tai kananpojan. Kummalla niistä sinä mieluummin herkuttelisit jouluna? Kommentoi alle KANAA tai KALKKUNAA tai ilmaiset muuten valintasi, niin olet mukana yllätyspalkintojen arvonnassa.
 
Kilpailuaika on 13.12.-17.12. Maanantaina 18.12. arvotaan osallistujista kaksi onnekasta, jotka voittavat yllätyspalkinnon. Voittajille ilmoitetaan vastaamalla voittajakommentteihin. Palkinnot lähetetään postitse, kunhan kaikki voittajat ovat antaneet yhteystietonsa.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun rekisteröityneet. Osallistumisoikeutta ei ole HKScan Finland Oy:n tai muiden tämän kilpailun/ kampanjan kanssa tekemisissä olleiden yrityksen työntekijöillä.

MUUTA:

Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailun järjestäjä

HKScan Oyj, Väinö Tannerin tie 1, 01511 Vantaa

Klikkaa tästä Kariniemen Facebookiin.
Klikkaa tästä Kariniemen Instagramiin.