Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen tirisevät kesäuutuudet

Kuu kiurusta kesään, västäräkistä vähäsen ja grillistä ei päivääkään. Eli satoi tai paistoi, kesä on täällä kun grilli on päällä. Niinpä myös Kariniemen kesässä ihan kaikki tirisee. Uutuudet siis grilliin ja lisukkeita kokkaamaan, niin jo nousee hymy niin kokin kuin ruokailijoiden huulille.

Kariniemen Kananpojan Grillimakkara tomaatti & mozzarella ja valkosipulivoi & persilja

Tätä on kyselty, tätä on odotettu. Vihdoinkin kunnon grillimakkaroita kananpojasta! Lihaisaa ja mehevää grillattavaa jokaiselle makkaran ystävälle, maustettuna juuri  sopivaksi. Makkarat maistuvat jo sellaisenaan, mutta lisukkeilla vasta ruokajuhla pystyssä onkin. Kanamakkaran kanssa nautittu mehukas papu-perunasalaatti tyydyttää taatusti nälkäisimmänkin kesäihmisen, kevyempään makuun taas sopii lehtikaalisalaatti.

Kariniemen Kananpojan Tulinuija

Nuija vai tosinuija? No ainakin Tulinuija! Tuliterät tulisesti maustetut Kananpojan pienet nuijamaiset siipipalat sopivat kesän grillaukseen kuin tirinän tuoksu mökin verannalle. Helppoa syötävää vaikka reilusti sormin.

Kariniemen Kananpojan Paistileike hunaja-BBQ ja lime-korianteri

Arkikin on juhlaa, kun grillissä tirisevät kananpojan paistileikkeet. Paistiliha on erityisen mehevä osa kananpoikaa ja sopii siksi erinomaisesti grillattavaksi. Tuttujen paistileikemakujen lisäksi tarjolla on nyt kaksi uutuutta: hunaja-BBQ ja lime-korianteri. Kokeile lisukkeeksi vaihteeksi kvinoaa, tai täydennä limettistä makua raikkaalla tzatzikilla.

Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® appelsiini-pippuri

Mitä ohuempi, sen parempi. Varsinkin kun haluat hyvää helposti ja nopeasti. Ohuet Minuuttipihvit pääsevät grilliltä lautaselle ihan ennätysajassa. Nyt tutuissa Minuuttipihveissä on uutuutena mainio makupari: appelsiini ja pippuri. Appelsiini-pippuri Minuuttipihvit ovat omiaan niin kokonaisina pihveinä kuin viipaloituna raikkaisiin salaatteihin. Lisukkeina esimerkiksi cheddarsalaatti ja avokadokastike toimivat kuin unelma.
 

Kariniemen Kalkkunan Fileepihvi grillimaustettu

Kalkkunaa ei tarvitse odotella jouluun asti, vaan siitä saa herkullisen aterian myös keskellä kesää. Koko perheen kanssa kelpaa nyt asettua odottamaan grillin ympärille, kun tirisemässä ovat uudet grillimaustetut ohuet kalkkunan fileepihvit. Kesäherkku ei tästä enää helpommaksi muutu, kun puhutaan kevyestä ja hyvästä. Kunnon ateria on kaikkien huulilla helposti, kun valmistat mukaan vielä täytettyjä sieniä tai kinkkunyyttejä.


Tirisevää kesää!