Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Maailman monipuolisin Minuuttipihvi®

Maailman monipuolisin Minuuttipihvi®

Minuuttipihveistä valmistat helposti ja nopeasti maittavia lempiruokia. Katso tästä Minuuttipihvien valikoima sekä suurelle että pienelle joukolle. Löydät tästä blogistamme myös herkullisia Minuuttipihvi®-reseptejämme ja kananiksivideoita.

Pehmeä Curry

Minuuttipihvien uutuusmaku on Pehmeä Curry. Lempeästi intialaisittain maustetuista ohuista kananpojan fileistä valmistat helposti hyvää koko perheen makuun.

Tässä sinulle Pehmeä Curry resepti:

Paistettua kananpoika ja vuohenjuustopastaa

Mango

Mangoisa Minuuttipihvi sopii makean vivahteensa vuoksi täydellisesti salaatteihin, pastoihin, wokkeihin ja hampurilaisiinkin. Rohkeasti vain kokeilemaan ohutta fileepihviherkkua.

Mangoisat Minuuttipihvit ja tomaattisalaatti

Hunaja

Kariniemen hunajamaku, joka on muuten Suomen suosituin, tekee Minuuttipihvin herkullisen monikäyttöiseksi. Oman maun mukaan maustaminen onnistuu hunajan oheen helposti.

Täytelainen kana-pestopasta

Miedosti suolattu

Maustamaton ja Miedosti suolattu Minuuttipihvi sopivat mainiosti moniin kanaruokiin. Miedosti suolattu Minuuttipihvi pitää kanan vieläkin mehevämpänä kypsennyksen aikana. Plussana vähärasvaisuus.

Kariniemen emännän Kievin kana

Sitruuna-oliiviöljy

Raikkaalla sitruuna-oliiviöljyllä maustettuja ohuita kananpojan Minuuttipihvejä kätevästi pienemmässä pakkauksessa. Tämä suosittu tuote on valmis paistettavaksi, eikä paistamiseen tarvita lisärasvaa. Fileet maistuvat monien erilaisten lisukkeiden kera.

Kreikkalainen kanahampurilainen

Yrttti ja valkosipuli

Yrtit ja valkosipuli maustavat Minuuttipihvit mainion meheviksi. Näistä Minuuttipihveistä loihdit maistuvan herkkuaterian hetkessä.  Nämäkin kätevässä pikkupakkauksessa.

Täytetyt kanakääröt

Maustamaton

Maustamattomat Minuuttipihvit ovat monien kanaruokakokkien lempiraaka-aine. Luovuudella ei ole mitään rajoja. Maustamattomat Minuuttipihvit löydät sekä isoista että pienistä pakkauksista.

Tulinen kanapihvi mango-tomaattisalsa ja kasvis-couscous

Minuuttipihvit ovat niin hyviä, että niitä haluaa kerralla paistaa isolle porukalle:


Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.