Maailman monipuolisin Minuuttipihvi®

Maailman monipuolisin Minuuttipihvi®

Minuuttipihveistä valmistat helposti mehevät ”one pot”-pataruoat, maittavat peruspihvit ja raikkaat salaatit. Katso tästä Minuuttipihvien valikoima sekä suurelle että pienelle joukolle, ja ota käyttöösi blogimme herkulliset Minuuttipihvi®-reseptit ja kananiksivideot!

Hunaja-Curry

Minuuttipihvien uutuusmaku on Hunaja-Curry. Lempeästi currylla ja hunajalla maustetuista ohuista kananpojan fileistä valmistat helposti hyvää koko perheen makuun.

Tässä sinulle Hunaja-Curry-reseptejä:

Paahdettua kananpoikaa ja kermaan muhennettua pinaattia
Paistettua kananpoikaa ja vuohenjuustopastaa
Paistettua kananpoikaa, mausteista tomaattikastiketta ja polentaa

Hunaja

Kariniemen hunajamaku, joka on muuten Suomen suosituin, tekee Minuuttipihvin herkullisen monikäyttöiseksi. Oman maun mukaan maustaminen onnistuu hunajan oheen helposti.

Chicken fingerit ja srirachadippiä
Täyteläinen kana-pestopasta

Miedosti suolattu

Maustamaton ja Miedosti suolattu Minuuttipihvi sopivat mainiosti moniin kanaruokiin. Miedosti suolattu Minuuttipihvi pitää kanan vieläkin mehevämpänä kypsennyksen aikana. Plussana vähärasvaisuus.

Kariniemen emännän Kievin kana
Nopea karamellikana

Appelsiini-salsa

Raikkaalla appelsiinilla ja salsalla maustettuja ohuita kananpojan Minuuttipihvejä ei voi vastustaa. Tämä suosittu tuote on valmis paistettavaksi, eikä paistamiseen tarvita lisärasvaa. Fileet maistuvat monien erilaisten lisukkeiden kera.

Grillattua kananpojan fileetä, parsaa ja lipstikka-bearnaisea

Yrtti ja valkosipuli

Yrtit ja valkosipuli maustavat Minuuttipihvit mainion meheviksi. Näistä Minuuttipihveistä loihdit maistuvan herkkuaterian hetkessä. Nämäkin kätevässä pikkupakkauksessa.

Yrttiset kananpojan pihvit ja mac ´n´ cheese

Maustamaton

Maustamattomat Minuuttipihvit ovat monien kanaruokakokkien lempiraaka-aine. Luovuudella ei ole mitään rajoja. Maustamattomat Minuuttipihvit löydät sekä isoista että pienistä pakkauksista.

Tulinen kanapihvi mango-tomaattisalsa ja kasvis-couscous

Minuuttipihvit ovat niin hyviä, että niitä haluaa kerralla paistaa isolle porukalle: