Maistuvaa kesäruokaa helposti

Maistuvaa kesäruokaa helposti

Nopeasti kypsyvät Ohuen ohuet fileepihvit ovat kana-aarre, joka jää monelta huomaamatta. Näillä vinkeillä kokkaat pihveistä kesän parhaat ateriat.

Ohuen ohuet fileepihvit ovat nimensä mukaisesti erityisen ohuita pihvejä, joissa on 100 % suomalaista kananpojan fileetä. Kiitos litteän muotonsa pihvit paistuvat parissa minuutissa per puoli niin pannulla kuin grillilläkin. Siksi ne sopivat erityisen hyvin tilanteisiin, joissa haluat ruoan nopeasti pöytään.

Ohuen ohuita fileepihvejä grillatessa huolehdi että grilli on niin kuuma, että pihvit voivat vain käväistä ritilällä. Miedommalla lämmöllä pihvejä pitää paistaa kauemmin, ja silloin ne saattavat ehtiä kuivahtamaan. Nopealla grillauksella Ohuen ohuet fileepihvit pysyvät mehukkaina. Laitat pihvit sitten grillillä tai pannulla, siirrä ne paiston jälkeen muutamaksi minuutiksi folion sisään tai kahden lautasen väliin vetäytymään. Silloin lämpötila tasaantuu ja nesteet lihan sisällä rauhoittuvat – ja sinä saat nauttia mehevästä kanapihvistä.

Ohuen ohuista fileepihveistä teet kätevästi erilaisia kesäruokia. Sellaisinaan ne sopivat niin salaatin kuin grillattujen kasvistenkin kylkeen. Litteän fileen voi myös heittää helposti leivän päälle. Pitkulaisen muotonsa puolesta ne solahtavat erityisen mukavasti hodarisämpylän sisään. Pihveistä on saatavilla sekä maustamaton versio että klassikko hunaja ja uutuus lime-korianteri.

Mikä Ohuen ohut fileepihvi tarkkaan ottaen on? Kananpojan fileepihvejä on monenlaisia, eikä niiden eroja aina ensisilmäyksellä huomaa. Ohuen ohuet fileepihvit on valmistettu broilerin vähärasvaisesta sisäfileestä, joka on rintafileen alla oleva sivupala kananrinnasta. Sisäfilee on halkaistu ja nuijittu ohuen ohueksi. Esimerkiksi Minuuttipihvi®, joka monin tavoin muistuttaa Ohuen ohutta fileepihviä, on puolestaan rintafileetä. 

Katso myös kätevä #kananiksi-video, jossa näytetään miten paneroit Ohuen ohuet fileepihvit helposti ja siististi. 

Kanaisia herkkuhetkiä Ohuen ohuiden fileepihvien parissa!