Ruokavinkit koko pääsiäiseen

Ruokavinkit koko pääsiäiseen

Mietityttääkö pääsiäistarjoilu? Tässä olisi erilaisia reseptejä sekä juhlavaan että rennompaan pääsiäisen viettoon.

Pääsiäinen on kevään ihanimpia juhlia notkuvine ruokapöytineen, mutta saattaa aiheuttaa päänvaivaa kokkaajalle. Mitä sitä tänä vuonna laittaisi? Kokosimme kanaisia ehdotuksia, joilla kruunaat yhdessäolon koko pääsiäisen ajan.


Musakaa Kariniemen emännän tapaan

Juhlista pääsiäistä myös lankalauantaina tarjoilemalla musakaa eli moussakaa. Kreikkalainen munakoisoherkku sopii hyvin myös pääsiäispöytään, erityisesti jos pyhää vietetään rennosti oman perheen kesken.

Juhlakana sitruuna-lakritsikastikkeella

Kokonainen kananpoika on näyttävä ja maistuva pääsiäistarjoilu. Ihastuttavan sitruuna-lakritsikastikkeen lisäksi juhla-ateriaan kuuluu olutbulguria.

Puutarhurin kanasalaatti ja rucolalimepestoa

Kaunis salaatti on hyvä lisuke pääsiäispöytään. Maanantaina voit käyttää reseptiin paistettujen sisäfileiden sijasta vaikkapa sunnuntain pääsiäispäivälliseltä jäänyttä kananpoikaa.

Kalkkunaa juhlapöytään

Pakastettu Kalkkunan Fileerulla on näppärä ja silti sopivan juhlava pääruoka. Kun laitat kalkkunan kanssa porkkanarisottoa ja klementiinikastiketta saat tarjoiluun pääsiäisen iloisen värimaailman.

Kanakätkö eli helppo kanapiirakka

Suolainen herkku pääsiäisen kahvipöytään syntyy nyt superhelposti. Tämä resepti on ollut niin suosittu, että kannattaa varautua tekemään Kanakätköjä yhä uudestaan ja uudestaan.

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.