Vietä Poppis-Halloween

Vietä Poppis-Halloween

Yllätä halloweenvieraat hauskan karmaisevalla Poppis-tarjoilulla. Päästä mielikuvituksesi lentoon tai kokeile näitä ideoita. Kaikkia ohjeita kannattaa soveltaa omaan makuun sopivaksi. Hurjaa halloweenia!

1. Matojen herkku

Siivuta mustia oliiveja renkaiksi ja kiinnitä renkaat Poppiksiin valkoisella majoneesilla. Laita spagettia madoiksi ja niiden päälle silmistä valumaan tomaattikastiketta. Madot kiemurtelevat kuvan annoksessa paprikakuutioilla.

2. Yllätys olkapäällä

Suikaloi paprikasta jalkoja ja leikkaa niiden päät teräviksi. Työnnä terävät päät Poppisten sisään. Rusinasilmät saa pysymään paikoillaan valkoisen majoneesin avulla. Ilmettä tuovat vehnäoraan tai ruohosipulin varret.

3. Ennustajan keitto

Siivuta mustia oliiveja renkaiksi ja kiinnitä renkaat Poppiksiin valkoisella majoneesilla. Upota silmät maistuvaan salsaan möllöttämään.

4. Vieras kaukaa

Tee Poppikseen pienet reiät ja työnnä rusinasilmät niistä sisään. Muotoile muumion vartalo porkkanasta. Kiedo spagettia porkkanan ympärille. Aseta muumioitu porkkana lautaselle ja Poppis sen pään kohdalle. Kietaise vielä vähän spagettia Poppiksen ympärille. Leikkaa mahdolliset rönsyilevät spagetinpäät pois ja valmista muumiolle peti tomaattikastikkeesta.

Tultiinko tänne leikkimään vai syömään? Ota kuva omasta Halloween-Poppiksestasi ja laita se instagramiin #leikkimäänvaisyomään #poppis.