Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (22.4.1999/523) 10 ja 24 §:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste

 

Rekisterin nimi: HKScan Finland Oy:n kariniemen.fi asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot: HKScan Finland, PL 49 (Väinö Tannerin tie 1), 01511 Vantaa, puh. 010 570 100

Rekisterin tekninen ylläpitäjä: Crasman Oy, Pursimiehenkatu 29, C00150 Helsinki

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteystiedot: Heidi Kärkkäinen, HKScan Finland, PL 49 (Väinö Tannerin tie 1), 01511 Vantaa, puh. 010 570 100

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: kariniemen.fi sivujen markkinoija on HKScan Finland. Henkilötietojen käyttötarkoituksena on HKScan Finland Oy:n ja Käyttäjän välisen asiakassuhteen hoito ja ylläpito; HKScan Finland Oy:n liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen; tilastollisen- ja markkinatutkimuksen suorittaminen; HKScan Finland Oy:n mainonta, markkinointi ja suoramarkkinointi.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä: Henkilörekisteri sisältää henkilötietoja kariniemen.fi verkkopalvelun Käyttäjäksi rekisteröityneistä luonnollisista henkilöistä.

Rekisterin tietosisältö: Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja: 
Henkilötiedot
- Henkilön etu- ja sukunimi
- Nimimerkki
- Osoite, postinumero ja -toimipaikka
- Sähköpostiosoite
- Suoramarkkinointiluvat ja -kiellot.

Rekisteröidyllä on mahdollista erota palvelusta sekä kieltää antamiensa tietojen käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle.

Säännönmukaiset tietolähteet: Asiakkaan oma ilmoitus (puhelimitse, kirjeitse postin kautta, internetin kautta, henkilökohtaisesti paikan päällä tai muulla vastaavalla tavalla).

Tietojen luovutukset: Henkilötietoja ei luovuteta säännönmukaisesti rekisterin ulkopuolelle. Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojausperiaatteet: Rekisteriä ylläpidetään salatulla, palomuurin suojaamalla alueella salasanan ja käyttäjätunnusten takana. Kulkua serveritilaan valvotaan, ja henkilöstöllä on vaitiolovelvollisuus. Kirjalliset dokumentit säilytetään lukituissa tiloissa. Dokumenttien hävitys tehdään paperisilppurilla.

Rekisteritietojen tarkastus/korjaus: Sen, joka haluaa tarkastaa itseään koskevat tai korjauttaa rekisterissä olevan virheellisen tiedon, on esitettävä tätä tarkoittava pyyntö rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetussa asiakirjassa.Tarkastus- ja korjauspyynnöt tulee toimittaa osoitteeseen HKScan Finland/Kuluttajapalvelu, "Rekisteritietojen tarkastus "tai "Rekisteritietojen korjaus", PL 49 (Väinö Tannerin tie 1), 01511 Vantaa.

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.