Grillattuja kanankoipia ja avokado-fenkolisalaattia

Grillattuja kanankoipia ja avokado-fenkolisalaattia

Kokonaisaika: 65 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 5 min
  • Uuniin

    Uuniin

  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

  • Yhdistä rypsiöljy, laakerinlehdet, kanelitanko, valkosipuli, suola ja salotti kattilassa. Kuumenna öljy noin sata-asteiseksi ja pidä öljy siinä lämpötilassa noin 20 minuuttia.
  • Mittaa chilihiutaleet kannelliseen purkkiin ja kaada kuuma mausteöljy siivilän läpi hiutaleiden päälle. Sulje purkki ja jäähdytä.
  • Chiliöljy säilyy jääkaapissa huolellisesti säilytettynä useita viikkoja.
  • Marinoi koipipaloja savuchiliöljyssä puoli tuntia ennen grillausta. Mausta koipipalat suolalla. Grillaa kananpojan koipipaloja grillissä keskilämmöllä noin 20 minuuttia välillä käännellen. Nosta grillin yläritilälle ja jatka kypsentämistä toiset 20 minuuttia, kunnes koipipalat ovat kypsiä ja liha on mureaa.
  • Tarjoile.

Avokado-fenkolisalaatti

  • Kuori ja viipaloi avokado. Viipaloi punasipuli ja fenkoli niin ohkaiseksi kuin saat. Halkaise kurkku ja viipaloi ohuiksi viipaleiksi. Silppua korianteri.
  • Sekoita punasipuli, fenkoli, sherryviinietikka ja oliiviöljy keskenään. Anna marinoitua kymmenisen minuuttia.
  • Sekoita mukaan kurkku, avokado, korianteri, suola ja rouhittu mustapippuri. Sekoita huolellisesti ja tarjoa heti grillattujen kanankoipien kanssa.

Kokeile reseptejä