Jerk chiken

Jerk chiken

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

  • Tee jokaiseen koipipalaan terävällä veitsellä syvät viillot.
  • Yhdistä kaikki ainekset ja aja tehosekoittimessa / sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Ota pari ruokalusikallista soosia talteen kypsän kanan maustamiseksi.
  • Laita kaikki koipipalat riittävän isoon muovipussiin ja kaada marinadimassa päälle. Hiero pussia niin että marinadi levittyy tasaisesti kanapalojen pinnalle. Marinoi yön yli.
  • Grillaa välillä käännellen, kunnes koivet ovat kauttaaltaan kypsiä ja pinnaltaan rapeita, noin 20-25 minuuttia. Sivele koipipalojen päälle jerk-soosia ja tarjoa heti.