Kana-bostonkakku

Kana-bostonkakku

Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 25 min
  • Uuniin

    Uuniin

Valmistusohje

  • Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liota siihen hiiva.
  • Lisää suola, sokeri, voisula ja vähän yli puolet jauhoista.
  • Alusta taikinaa 5-10 minuuttia, jonka jälkeen lisää loput jauhoista taikinaan pienissä erissä.
  • Anna taikinan kohota 30 minuuttia.
  • Kaulitse taikina n.2 cm paksuksi levyksi ja levitä sen pinnalle tuorejuusto. Levitä pinnalle leikkeleviipaleet ja kääri taikina rullaksi.
  • Leikkaa rullasta 3-4 cm paksuisia viipaleita ja asettele ne voideltuun kakkuvuokaan tai pannuun. Anna kohota liinan alla 30 min.
  • Voitele pinta kananmunalla ja ripottele päälle pähkinärouhetta.
  • Paista 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Kokeile reseptejä