Aasialainen kanaliemi

Aasialainen kanaliemi

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 5 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Lisää pataan ensimmäiseksi kanan nahka. Aseta pataan sitten porkkanat ja sipulit ja kuullota ne nahasta irronneesta rasvassa. Kun porkkanat ja sipulit ovat valmiita, lisää pataan saksilla pilkottu kanan ranka.
  • Lisää pataan 2 l vettä sekä inkivääri kuorittuna ja pilkottuna. Keitä lientä 30-45 minuuttia, kunnes jäljellä on noin litra nestettä. Viimeiseksi siivilöi liemi tiheällä siivilällä kulhoon. Siivilöi lopuksi liemi tiheällä siivilällä kulhoon.

Vinkki

  • Voit muunnella liemen makua lisäämällä suolaa, yrttejä, makeutta ja happamuutta. Jos et halua käyttää lientä heti, voit varastoida sitä esimerkiksi jääpalapusseihin pakastettuna.

Kokeile reseptejä