Aasialainen kanasalaatti Larb Gai

Aasialainen kanasalaatti Larb Gai
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Larb Gai on yksi kaikkien aikojen suosituimpia thai-ruokia. Se valmistuu kanajauhelihasta nopeasti ja helposti. Tälle broilerisalaatille tyypillisen maun antavat minttu ja lime.

15 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g

1 salottisipuli ohuina sukaleina
kourallinen tuoreita mintunlehtiä hienonnettuna
2 kevätsipulin vartta ohuina renkaina
2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
1 punainen chili ohuina renkaina
2 rkl kalakastiketta
yhden limen mehu
4 tl palmusokeria (tai taloussokeria)
1 rkl paahdettua sipulirouhetta


Resepti

Ruskista kanajauheliha kevyesti pannulla ja siirrä sen jälkeen kulhoon. Lisää joukkoon salottisuikaleet, minttu, kevätsipulit, korianteri ja chili.

Sekoita keskenään kalakastike, limemehu ja sokeri. Sokerin liuettua, sekoita kastike muiden ainesten kanssa. Sekoita lopuksi joukkoon vielä sipulirouhe.

Tarjoile salaatin tai esimerkiksi vihreiden papujen kanssa.

Lisää kanajauhelihareseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/jauheliha.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen
  • Vähärasvainen Vähärasvainen