Broileri-feta avomunakas
Tämä herkullinen ja ruokaisa munakas maistuu koko perheelle sekä on oiva tarjoiltava esim. brunssille.
3-4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g
6 kananmunaa
4 rkl ruokakermaa
1/2 tl suolaa
5 dl tuoreita babypinaatinlehtiä
1/2 rs (250 g) kirsikkatomaatteja
100 g fetakuutioita
Paistamiseen: rypsiöljyä
Resepti
Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla. Lisää pannulle suikaleet ja kypsennä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen. lIsää joukkoon fetakuutiot ja sekoita. Kaada seos lautaselle.
Riko kananmunat kulhoon. Mittaa joukkoon ruokakerma. Sekoita tasaiseksi.
Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla. Lisää pannulle munakasmassa. Säädä liesi keskilämmölle. Siirtele munakasmassaa lastalla pannun reunoilta keskelle päin, kunnes munakasmassa alkaa hyytymään. Mausta ripauksella suolaa.
Lisää munakkaan päälle kypsä suikaleseos. Huuhtele pinaatinlehdet ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit. Lisää pinaatinlehdet ja kirsikkatomaatit munakkaan päälle.
-
Gluteeniton
-
Runsasproteiininen