Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Buffalo kanapullat

Buffalo kanapullat

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Mikäli tykkäät klassisista buffalo kanansiivistä, tulet myös rakastumaan näihin helppoihin buffalo kanapyöryköihin. Tämä resepti on myös mainio siksi, että et tarvitse leikkuulautaa lainkaan.

40 min

2-4 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Jauheliha maustamaton 400 g

1 kananmuna
1/2 dl pankojauhoja
1 dl raastettua parmesaania
2 rkl oliiviöljyä
1 tl jauhettua valkosipulia
1 tl sipulijauhoa
1/2 tl suolaa
rouhittua mustapippuria

Kastike:

½ dl Buffalo wing -kastiketta
1 dl kuohukermaa
3 rkl voita
1 rkl sokeria

Dippikastike:

1 dl majoneesia
1 dl kermaviiliä
1 tl Tabascoa
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl sipulijauhetta
½ tl kuivattua oreganoa
1 tl sitruunamehua
½ tl rouhittua mustapippuria
2 rkl ketsuppia


Resepti

Sekoita kaikki dippikastikkeen ainekset keskenään ja laita maustumaan jääkaappiin puoleksi tunniksi.

Laita kaikki pyöryköiden ainekset kulhoon ja sekoita huolellisesti massaksi. Pyörittele palloiksi ja paista pannulla voi-öljyseoksessa kypsiksi. Voit vaihtoehtoisesti paistaa pullat 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes kauniin värisiä ja kypsiä.

Laita siipikastike ja kerma kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Ota kattila pois liedeltä ja vatkaa joukkoon kylmä voi.

Pyörittele kanapullat kastikkeessa ja tarjoa dippikastikkeen sekä dippivihannesten tai vaikkapa lohkoperunoiden kanssa.

  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.