Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Chick ’n’ Cheese

Chick ’n’ Cheese

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Klassikkoruokaa uudella tavalla! Chick ’n’ Cheese maistuu varmasti koko perheelle ja valmistuu nopeasti. Chick ’n’ Cheese on juustonystävän unelmaruoka ja tuo erinomaista vaihtelua arkiruokaan. 

45 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 kpl Kariniemen Kananpojan Delisuikale fileetä, tomaattia & basilikaa 400 g

300 g makaronia
1 sipuli kuutioina
150 g ranskankermaa
1-2 dl maitoa
250 g Koskenlaskijaa (paprika)
1 tl rouhittua mustapippuria
½ tl suolaa
150 g cheddar-raaste pintaan



Resepti

Keitä makaronit suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista Kananpojan suikaleateria korkeareunaisessa kasarissa. Lisää joukkoon sipulikuutiot ja jatka sekoittelua vielä hetki.

Lisää pannulle ranskankerma ja paloiteltu sulatejuusto, mausta pippurilla ja suolalla.

Sekoita makaronit huolellisesti kanaseoksen joukkoon ja lisää maitoa sen verran, että saat seoksesta sopivan löysää.

Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja ripottele pinnalle juustoraaste. Kuorruta vielä uunissa 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.