Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Chicken banh mi Reseptin löydät myös Kanakirjasta

Chicken banh mi

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Vietnamilais-ranskalainen marriage made in heaven: höttöinen patonki kohtaa aasialaisittain maustetut lisukkeet ja yrtit. Tämä resepti on kirjasta Kana - kaikki kananpojasta.

20 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 290 g

4 rkl soijaa
2 rkl seesamiöljyä
2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
2 pientä porkkanaa suikaleina
1 tl suolaa
1 tl sokeria
4 rkl riisiviinietikkaa
1,5 dl majoneesia
srirachaa tai vastaavaa chilikastiketta maun
mukaan
yhden limen mehu
1 patonki pituussuuntaan halkaistuna
puolikas kurkku tikuiksi suikaloituna
kourallinen korianterinlehtiä
kourallinen thai-basilikanlehtiä


Resepti

Laita kananpojan kanafileet astiaan. Lisää soija, seesamiöljy ja inkivääri. Sekoita hyvin, peitä ja marinoi kylmässä ainakin pari tuntia.

Yhdistä porkkanat, suola, sokeri ja etikka toisessa pienessä kulhossa. Laita jääkaappiin marinoitumaan pariksi tunniksi.

Laita kolmanteen kulhoon majoneesi, sriracha ja lime. Peitä ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia.

Grillaa tai paista broilerifileitä valurautapannussa muutama minuutti per puoli. Grillaa patongin puolikkaat leikkauspinnoiltaan rapeiksi.

Levitä patongin leikkauspinnoille ensin majoneesia. Päällystä patongin alapuoli marinoidulla porkkanaraasteella ja kurkkusuikaleilla. Lisää yrtit ja suikaloidut rintafileet. Leikkaa patonki neljään osaan ja tarjoa.

Vinkki: 
Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös 2 rintafileetä puolitettuna ja hieman litteäksi nuijittuna.

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.