Chicken fingerit ja srirachadippiä
Chicken fingerit ovat mitä mainiointa seurustelu, -ja telkkari-iltojen evästä. Tässä reseptissä ei tarvita edes kananmunia, vaan herkullinen marinadi hoitaa maustamisen lisäksi niidenkin virkaa. Eli superhelppo ja nopea resepti dippilautaselle. Chicken fingerit ovat myös maistuva täyte wrappeihin ja vaikkapa hodareihin.
4 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja 760 g
3 dl pankojauhoa
1 l rypsiöljyä frittaamiseen
Dippi:
2 dl majoneesia
2 rkl sriracha -kastiketta
2 rkl sweet chiliä
Resepti
Valmista ensin dippi. Sekoita kaikki dipin ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan.
Leikkaa kananpojan minuuttipihvit pitkittäin kolmeen osaan ja pyörittele ne pankojauhoissa kauttaaltaan.
Kuumenna öljy kattilassa 175 asteiseksi. Frittaa paneroituja kanatikkuja öljyssä noin 3-4 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullanruskea. Nosta tikut reikäkauhalla talouspaperin päälle hetkeksi kuivumaan.
-
Laktoositon