Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Chicken fingerit ja srirachadippiä

Chicken fingerit ja srirachadippiä

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Chicken fingerit ovat mitä mainiointa seurustelu, -ja telkkari-iltojen evästä. Tässä reseptissä ei tarvita edes kananmunia, vaan pehmeä curry marinadi hoitaa maustamisen lisäksi niidenkin virkaa. Eli superhelppo ja nopea resepti dippilautaselle. Chicken fingerit ovat myös maistuva täyte wrappeihin ja vaikkapa hodareihin.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® pehmeä curry 760 g

3 dl pankojauhoa
1 l rypsiöljyä frittaamiseen

Dippi:

2 dl majoneesia
2 rkl sriracha -kastiketta
2 rkl sweet chiliä


Resepti

Valmista ensin dippi. Sekoita kaikki dipin ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan.

Leikkaa kananpojan minuuttipihvit pitkittäin kolmeen osaan ja pyörittele ne pankojauhoissa kauttaaltaan.

Kuumenna öljy kattilassa 175 asteiseksi. Frittaa paneroituja kanatikkuja öljyssä noin 3-4 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullanruskea. Nosta tikut reikäkauhalla talouspaperin päälle hetkeksi kuivumaan.

  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.