Chicken Scarpariello

Chicken Scarpariello

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Scarpariello on alun perin italialainen, Napolin alueelta lähtöisin oleva tomaattinen pastakastike, joka on vuosien saatossa jalostunut amerikanitalialaisten käsittelyssä oivaksi kanaruoaksi. Kanamakkara tuo annokseen kivaa ryhtiä, ja tagliatellen ja parmesaanin kanssa tarjoiltuna tämä on kerta kaikkiaan ihastuttava annos!

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi oliivi-pesto 350 g

1 pkt Kariniemen Kananpojan Grillimakkara 260 g
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
2 rkl kapriksia
1 dl valkoviiniä (valinnainen, voi korvata tilkalla valkoviinietikkaa)
100 g säilöttyjä minipaprikoita
2 dl kanalientä
1 rkl voita
½ ruukkua oreganoa
1 rkl valkoviinietikkaa
rouhittua mustapippuria
suolaa


Resepti

Viipaloi sipuli ja makkarat. Hienonna valkosipuli. Ruskista Minuuttipihvit tilkassa rypsiöljyä molemmin puolin. Lisää pannulle viipaloidut makkarat ja jatka ruskistamista. Kun makkarat ovat saaneet hieman väriä, lisää pannulle sipuliviipaleet, valkosipuli sekä valutetut minipaprikat ja kaprikset. Lisää joukkoon valkoviinietikka tai viini ja jatka hetki freesaamista. Lisää pannulle kanaliemi. Kiehauta ja anna kiehua hieman kasaan. Sekoita lopuksi mukaan nokare voita ja hienonnettu oregano. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Tarjoa tagliatelle-pastan ja parmesaanin kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon