Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Chicken tikka

Chicken tikka

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Supernopea Intian herkku valmistuu näppärästi Kariniemen kananpojan Miinuuttipihvi® Pehmeä Currysta.

25 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® pehmeä curry 760 g

2 rkl tomaattipyreetä
2 dl vettä
2 tl sokeria
1 dl kreikkalaista jogurttia
½ pnt korianteria
suolaa
rouhittua mustapippuria
tuoretta chiliä koristeluun


Resepti

Leikkaa kananpojan Minuuttipihvit noin kahdeksaan osaan. Paista fileepaloihin kaunis väri voi-rypsiöljyseoksessa pannulla. Lisää tomaattipyree, sokeri sekä vesi ja kiehauta. Anna kastikkeen hetki kiehua kasaan ja vähennä lämpöä. Sekoita joukkoon jogurtti ja silputtu korianteri, mutta älä enää kiehauta. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Tarjoile basmatiriisin ja naanleivän kera.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.