Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Chicken tonkatsu Reseptin löydät myös Kanakirjasta

Chicken tonkatsu

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Hai! Japanilaista lohturuokaa parhaimmillaan. Tämä resepti on kirjasta Kana - kaikki kananpojasta.

15 min

4-6 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 700 g

2 munaa vatkattuna
4 dl panko-korppujauhoja
1,5 dl vehnäjauhoja
ripaus raastettua muskottia
cayennepippuria
suolaa ja mustapippuria
kasvisöljyä paistamiseen


Resepti

Laita vatkatut munat korkeareunaiseen astiaan ja pankot toiseen astiaa. Laita kolmanteen astiaan vehnäjauhot, joiden joukkoon on sekoitettu muskottia ja cayennepippuria. Mausta pihvit reippaasti suolalla ja pippurilla.

Lämmitä noin 3 mm öljyä pannulla. Dippaa kananpojan pihvit ensin jauhoihin, sitten muniin ja lopuksi pankojauhoihin.

Paista broileripihvit öljyssä molemmin puolin 3 minuuttia välillä pannua heilutellen (näin saat ilmataskuja kuorrutukseen). Valuta ja lisää suolaa tarvittaessa.

Tarjoa tuiman sinapin ja japanilaisen Bulldog-kastikkeen (HP-soosikin ajaa asian) kera. Kylkeen raikasteeksi raastettua kaalia.

  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla.