Chicken tonkatsu
Hai! Japanilaista lohturuokaa parhaimmillaan. Tämä resepti on kirjasta Kana - kaikki kananpojasta.
4-6 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 690 g
2 munaa vatkattuna
4 dl panko-korppujauhoja
1,5 dl vehnäjauhoja
ripaus raastettua muskottia
cayennepippuria
suolaa ja mustapippuria
kasvisöljyä paistamiseen
Resepti
Laita vatkatut munat korkeareunaiseen astiaan ja pankot toiseen astiaa. Laita kolmanteen astiaan vehnäjauhot, joiden joukkoon on sekoitettu muskottia ja cayennepippuria. Mausta pihvit reippaasti suolalla ja pippurilla.
Lämmitä noin 3 mm öljyä pannulla. Dippaa kananpojan pihvit ensin jauhoihin, sitten muniin ja lopuksi pankojauhoihin.
Paista broileripihvit öljyssä molemmin puolin 3 minuuttia välillä pannua heilutellen (näin saat ilmataskuja kuorrutukseen). Valuta ja lisää suolaa tarvittaessa.
Tarjoa tuiman sinapin ja japanilaisen Bulldog-kastikkeen (HP-soosikin ajaa asian) kera. Kylkeen raikasteeksi raastettua kaalia.
-
Laktoositon
-
Runsasproteiininen