Chili con pollo

Chili con pollo
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Valitse chili con carneen vaihteeksi terveellinen kanajauheliha. Meksikolaiseen henkeen tarjoile broileriherkku vaikka nachojen kanssa tai tortillan täytteenä.

45 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha 400 g

rypsiöljyä
1 tl kuivattua oreganoa
1 tl jauhettua juustokuminaa
1 tl chilijauhetta
¼ tl kanelijauhetta
1 sipuli hienonnettuna
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
400 g tomaattimurskaa
½ tl tummaa kaakaojauhetta
(1tl pikakahvijauhetta)
1 pieni purkki kidneypapuja valutettuna 
suolaa ja mustapippuria myllystä


Resepti

Ruskista kanajauheliha pannulla rypsiöljyn kera. Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuivamausteet. Anna freesaantua muutama minuutti sekoitellen. Lisää valkosipulit, tomaattimurska, kaakaojauhe (sekä pikakahvijauhe). Anna hautua kannen alla n.30 min ja lisää pavut joukkoon. Kuumenna uudelleen ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoile esimerkiksi nachojen tai riisin kanssa tai tortillan täytteenä.

Lisää kanajauhelihareseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/jauheliha.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon Laktoositon