Club sandwich kanalla ja pekonilla
Valmista viikonloppuherkutteluun makoisia kanaleipiä, johon rapeutta tuo pekoni ja pientä potkua sinappimajoneesi. Klubileivät ovat perinteinen amerikkalainen välipala – jos näin täyttävää ruokaa voi välipalaksi kutsua.
5-8 annosta
-
Liedelle
Valmistusaineet
1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton 250 g
1 pkt (170 g) HK Amerikan pekoni®
9 viipaletta isoa paahtoleipää
3 tomaattia
amerikansalaattia
1 dl majoneesia
2 rkl sinappia (esim. Turun Sinappia)
Resepti
Paista pekonisiivut rapeiksi pannulla tai uunissa. Laita ne talouspaperin päälle odottamaan, että liika rasva valuu pois. Paista samalla pannulla fileepihvit kypsiksi.
Sekoita sinappi majoneesin joukkoon. Suikaloi salaatti ja siivuta tomaatit. Paahda leivät uunissa grillivastuksilla kullanruskeiksi. Sivele siivut sinappimajoneesilla.
Leikkaa kana viipaleiksi. Kokoa kolmikerroksisia leipiä ja laita niiden väliin tomaattia, salaattia, kanaa ja pekonia. Leikkaa leivät kahteen osaan kolmioleiviksi. Kiinnitä leipäkerrokset toisiinsa tikulla ja tarjoile ne perunalastujen tai ranskalaisten perunoiden kanssa.
-
Ei lisättyä natriumglutamaattia
-
Runsasproteiininen